Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuw in het assortiment: Bright Refine Pro voor mannen Nieuw in het assortiment: Bright Refine Pro voor mannen

NIEUWS | 31-05-2017 : 08:00 | Lees meer

Wie zegt dat gezichtsverzorging alleen voor vrouwen is? Ontdek vandaag Bright Refine Pro in ons assortiment: een complete lijn gezichtsverzorgingsproducten van Everlinespa speciaal ontworpen voor mannen. Tijd voor een peeling?

 

Bezoek onze website

Spaar voor een gratis brushing en ontdek Potion 9 Lite Spaar voor een gratis brushing en ontdek Potion 9 Lite

NIEUWS | 30-05-2017 : 08:00 | Lees meer

In juni introduceren we onze brushing-spaarkaart. Elke klant die op dinsdag of woensdag langskomt voor een brushing krijgt een stempel. Bij een volle kaart ontvang je een gratis brushing.

 

Maak deze zomer komaf met ondervoed of beschadigd haar, dankzij Potion 9 Lite, een lichtgewicht leave-in conditioner met lichte hold. Het product bevat actieve, doelgerichte conditioners die ondervoed haar herstellen, de handelbaarheid verbeteren en het weer stralend doen glanzen. Probeer en koop het in onze winkel!

 

Bezoek onze website

Tijd voor een frisse Sassoon-snit Tijd voor een frisse Sassoon-snit

NIEUWS | 3-10-2016 : 08:00 | Lees meer

Wil jij een look die je natuurlijke schoonheid benadrukt zonder je bewegingsvrijheid in te perken? Dan is een Sassoon-kapsel helemaal jouw ding! Om mee te zijn met de laatste trends en technieken volgen onze kappers regelmatig bijscholingen in de Vidal Sassoon Academy in Londen. Korte bob of nonchalante coupe? Wij bezorgen jou een tot in de puntjes afgewerkt Sassoon-kapsel waarmee je steeds stralend voor de dag komt. Vraag ernaar bij Sarah, Rany, Nico of Gregory!

 

Bezoek onze website

Product in de kijker: Sublimate Product in de kijker: Sublimate

NIEUWS | 3-10-2016 : 08:00 | Lees meer

Ben je op zoek naar een stylingcrème voor elke stijl en elk type haar? Het in Sublimate gebruikte polymeer is flexibel en vormt een gladde laag om de haarvezel heen – voor meer anti-frizz. Dankzij zijn lichtgewichtformule breng je de crème trouwens gemakkelijk aan, zelfs meerdere keren per dag. Ook te gebruiken in combinatie met andere producten.

 

Bezoek onze website

Musthave: Dark Oil van Sebastian Musthave: Dark Oil van Sebastian

NIEUWS | 31-05-2016 : 08:00 | Lees meer

Nu al hét topproduct van 2016: DARK OIL van SEBASTIAN.

 

Dark Oil bevat doordringende, natuurlijke ingrediënten die het haar van binnenuit voeden. Hierdoor krijgt je haar meer body en wordt iedere stijlcreatie mogelijk.

 

Dankzij de DiffusX technology kan je deze Dark Oil gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen. De olie verdwijnt binnen enkele seconden met als resultaat dat je haar twee keer zo glad is. Het effect blijft tot wel 48 uur lang!

 

Kom eens langs en ervaar het zelf!

 

Klik hier en bezoek onze website

Nieuw: Sassoon corner Nieuw: Sassoon corner

NIEUWS | 30-05-2016 : 08:00 | Lees meer

Nieuw bij Haiti’s Hairgarden in Leuven is de SASSOON CORNER.

 

Maak hier op een aangename manier kennis met de filosofie van dit merk. “Perfecte schoonheid betekent voor elke vrouw iets anders en om het perfecte kapsel te creëren wil je niet elke dag veel moeite moeten doen”.

 

In onze Sassoon corner gaan we uit van jouw unieke kenmerken bij het bedenken van een kapsel en / of kleur, die echt bij je past. We zorgen voor een goede snit, waarvan je lang plezier blijft hebben, zodat je jouw coupe zonder al te veel moeite telkens opnieuw zelf kan creëren.

 

Kom eens langs en neem plaats in onze Sassoon corner! We creëren voor jou graag een persoonlijke en praktische glamourlook, waar jij je goed bij voelt!

 

Klik hier en bezoek onze website

Nordic Winter Days @ Haiti's Hairgarden Nordic Winter Days @ Haiti's Hairgarden

NIEUWS | 30-11-2015 : 08:00 | Lees meer

Nordic Winter Days

Nocturne @ Haiti's Hairgarden Nocturne @ Haiti's Hairgarden

NIEUWS | 1-11-2015 : 08:00 | Lees meer

Nocturne @ Haiti's Hairgarden

Nieuwe Collectie Nee - Make up Nieuwe Collectie Nee - Make up

NIEUWS | 6-10-2015 : 08:00 | Lees meer

De nieuwe herfst winter collectie van Nee - make up is er !!

 

Kom hem snel ontdekken en laat je inspireren door de prachtige en veelzijdige collectie!

 

Leuk weetje : Gregory is op dit moment op een 2-daagse educatie trip in Milaan en leert er de laatste nieuwe make up trends en technieken.

Steampod 2.0 Steampod 2.0

NIEUWS | 5-10-2015 : 08:00 | Lees meer

De Steampod 2.0 is de nieuwste sensatie van het moment op het gebied van stijlvol stijlen.

 

 

Na het geweldige succes van de 1ste Steampod Retail van L'Oréal Professionnel presenteren ze de New Generation Steampod 2.0.

 

 

De Steampod 2.0 In combinatie met de bijbehorende producten, stoom en de zwevende keramische platen, zorgt de Steampod ervoor dat de pro-keratine van de Smoothing Creams (voor gevoelig- of voor zeer gevoelig haar) in het haar opgenomen wordt. De Steampod is de eerste steiltang waarbij stoom gebruikt wordt.

 

Daarnaast is de temperatuur verstelbaar in 5 standen ( van 170C tot 210C ) waarvan het gebruik afhankelijk is van de gevoeligheid van het haar en van het gewenste resultaat. De zwevende, keramische platen geven een gelijkmatige druk voor een perfecte gladmaking van aanzet tot punt.

 

Kom hem nu ontdekken en vraag vrijblijvend een van onze medewerkers voor meer info.

 

Haast je want bij aankoop van de Steampod 2.0 krijg je nu tijdelijk het voor jou haar geschikte smoothing creme er gratis bij!